Guidelight Lantaarn

Ab 98,00 €
Levertijd 2-3 Tage
-
+
De multifunctionele en oplaadbare Guidelight, ontworpen door Floris Schoonderbeek, geeft meer dan alleen licht. Het is een romantisch sfeerlicht, avontuurlijke zaklamp en focus spot in één. Neem de Guidelight bijvoorbeeld mee naar de camping. Zet de Guidelight aan, pak een handje nootjes en schenk een glas wijn in: jouw avond buiten kan nog even doorgaan. De lichtbron van de Guidelight kan gemakkelijk traploos worden gedimd. Een volledig opgeladen Guidelight staat gelijk aan 5-100 uur gebruik, afhankelijk van de lichtintensiteit. Combineer de duurzame design lamp met onze Hook Set om de Guidelight op te hangen aan de muur, het plafond of aan een boomtak. 
 
De Guidelight heeft een LED-lamp met een levensduur van ca. 50.000 uur. De batterij wordt opgeladen via een USB-C poort (kabel exclusief). De lamp is ook geschikt voor gebruik buitenshuis en is drupwaterdicht. Waar neemt de Guidelight jou mee naar toe?
Details
Deze draagbare lamp kan zowel als zaklamp als sfeerlicht gebruikt worden. De Guidelight is voorzien van een dimbare LED lamp die met mini-USB opgeladen kan worden.
Weitere Informationen
Weitere Informationen
Gewicht 0.5kg
Hergestellt Niederlande
Lieferzeit 2-3 Tage
Garantie 1 Jahr
Marke Weltevree
Produkt Beleuchtung
Länge (cm) 12
Breite (cm) 12
Höhe (cm) 34
Doorsnede 140 cm
Stapelbar Nein
Offerte

Offerte gegevens

Scroll to top