Fermob nieuws 2019

In de blog over ons bezoek aan de beurs Mais et Objet in Parijs afgelopen september heb je al kunnen lezen over een aantal nieuwe meubel series van Fermob. Je hebt kunnen lezen over de lijnen Lorette, Cadiz en de verschillende nieuwe kleuren die nu aangeboden worden. Deze blog is bedoeld om andere producten te belichten die nog niet eerder aan bod zijn gekomen. Voorbeelden hiervan zijn de Bebop tafels, de Balad lampen, fauteuil Rythmic en eettafel Cargo.

Bebop tafels

De Bebop serie komt uit de creatieve geest voort van designer Tristan Lohner. Hij is onder meer bekend van de Balad lampen die vorig jaar in de prijzen zijn gevallen voor hun unieke design. De Bebop serie is qua vormgeving te vergelijken met de lampen omdat bij beide de ronde vormen heersend zijn. De benaming, Bebop, verwijst naar de jazz stijl die in de jaren 40 van de vorige eeuw een enorme vlucht heeft genomen in de muziekindustrie. Het verwijst ook naar harmonie, relatieve eenvoud en jeugdigheid van deze muziekgenre. De tafel bestaat uit een stalen blad en poten en wordt ondersteund door een aluminium behuizing. De tafel is in het bijzonder geschikt gemaakt voor buiten gebruik door onder andere de anti-uv poeder coating behandeling. De Bebop serie komt met een bijzettafel, koffietafel en een salontafel die in alle Fermob kleuren te bestellen zijn. Beschikbare afmetingen in centimeters (hxbxl): 45.5 x 45 x 45, 38.5 x 60 x 60 en 32.5 x 80 x 80.

Balad lamp 3 stuks

Ter uitbreiding van de Balad lampen serie heeft Fermob nu ook een kleine variant op de markt gebracht. Het broertje is in tegenstelling tot zijn grote broers 12 centimeter hoog en is daarmee wellicht de kleinste draagbare snoerloze lamp voor op het terras. De beduidend grotere broers zijn namelijk maar liefst 38 en 25 centimeter hoog. De kleinste variant kan door zijn formaat overal geplaatst worden om meer sfeer te geven aan jou tuin of terras. De lamp heeft bovendien een flikkerend kaarstand, als grapje van Fermob. Met een batterij duur van tot wel 14 uur en een afstandbediening kun je de  lampen makkelijk een tijdlang op afstand gebruiken voor je ze op moet laden. De meegeleverde oplader met USB C aansluiting, drie lichttinten en de aluminium hendel maken de lijst met opties compleet.

Bellevie 3 personen

Op deze lijst mag de Bellevie niet ontbreken. Deze prachtige sofa bestaat uit een aluminium frame die in 26 kleuren verkrijgbaar is, gecombineerd met een zachte stof die in twee kleuren geleverd wordt.  De sofa is past goed met andere  meubels zoals de Bellevie armchair en de low table. De kussens en bekleding zijn van hoogwaardig admende stof gemaakt waardoor zij water, vlek, schimmel en UV bestendig zijn. De frame is van aluminium en  behandeld met een anti-UV poedercoating voor maximale bestendigheid tegen weersinvloeden. Door deze combinatie kun je de bank zonder zorgen het hele jaar door buiten laten staan.

Eettafel Caractere 190 x 90cm

Laatste in ons rijtje is de betaalbare eettafel uit de Cargo serie. De tafel is een langere variant op de vierkante tafel die we al eerder kennen van deze lijn. De vierkante Cargo tafel is 128cm lang bij 128cm breed maar de nieuwe Cargo eettafel is van een een lager formaat namelijk 190cm lang bij 90cm breed. In onze blog over de beurs Maison et Objet konden we je al vertellen dat Fermob de laatste twee jaar duidelijk een andere richting is opgegaan met haar designs voor de eettafels. De nadruk ligt nu op grote gezelschappen, rechthoekige vorm en meestal zijn de tafels ook nog eens modulair. In het geval van deze Cargo tafel zien we een aantal van deze aspecten terugkomen. De tafel is daarna ruimschoots te combineren met bijna elke lijn van Fermob. De tafel is gemaakt van verzinkte staalplaat met een metalen frame en behandeld met een anti-UV poedercoating voor maximale bestendigheid tegen weersinvloeden. De tafel kun je dus zonder zorgen buiten plaatsen en inklappen wanneer dat nodig is. Je kunt nu de tafel bestellen in alle 23 Fermob kleuren. 

Wil je deze producten van dichtbij zien en wellicht ander meubilair ontdekken? Kom dan naar onze showroom aan de Veurseweg 265 in voorschoten.

Fermob_balad