K-LUMET

€ 14,00

Schrijf een beoordeling

Levertijd 2-3 dagen

Steun een maatschappelijk verantwoorde onderneming
De K-LUMET is naast milieuvriendelijk en efficiënt ook een aanmaakblokje met maatschappelijke impact. Het wordt namelijk geproduceerd in een sociale werkplaats in Polen, een plek die werkgelegenheid creëert voor mensen met een beperking. Door de K-LUMET te gebruiken, ondersteun je dit maatschappelijke doel.

Gemaakt van gerecycled hout, karton en wax
Voor de productie wordt gebruikgemaakt van lokaal verzameld houtafval, toiletrolletjes en was van gebruikte kaarsen.

Veilig te gebruiken voor allerlei toepassingen
De K-LUMET is geschikt als aanmaakblokje voor open en gesloten haard, houtgestookte ovens en kachels, houtgestookte of houtskoolbarbecues en uiteraard voor kampvuren.

Hoe werkt het?
Steek de K-LUMET aan bij de lonten aan de twee zijden en bedek het vervolgens met wat haardhout of houtskool. De K-LUMET brandt 12 tot 15 minuten, lang genoeg om het vuur aan te maken.

Afmetingen en gewicht losse K-LUMET
Afmetingen: H 7 x Ø 4 cm
Gewicht: 5 gram
Lees meer
Omschrijving

Details

Steun een maatschappelijk verantwoorde onderneming De K-LUMET is naast milieuvriendelijk en efficiënt ook een aanmaakblokje met maatschappelijke impact. Het wordt namelijk geproduceerd in een sociale werkplaats in Polen, een plek die werkgelegenheid creëert voor mensen met een beperking. Door de K-LUMET te gebruiken, ondersteun je dit maatschappelijke doel. Gemaakt van gerecycled hout, karton en wax Voor de productie wordt gebruikgemaakt van lokaal verzameld houtafval, toiletrolletjes en was van gebruikte kaarsen. Veilig te gebruiken voor allerlei toepassingen De K-LUMET is geschikt als aanmaakblokje voor open en gesloten haard, houtgestookte ovens en kachels, houtgestookte of houtskoolbarbecues en uiteraard voor kampvuren. Hoe werkt het? Steek de K-LUMET aan bij de lonten aan de twee zijden en bedek het vervolgens met wat haardhout of houtskool. De K-LUMET brandt 12 tot 15 minuten, lang genoeg om het vuur aan te maken. Afmetingen en gewicht losse K-LUMET Afmetingen: H 7 x Ø 4 cm Gewicht: 5 gram
Specificaties

Specificaties

Gewicht 1.0000
Land van herkomst Nederland
Levertijd 2-3 dagen
Gevernist Gevernist
Stapelbaar Nee
Offerte

Stuur ons een aanvraag voor een zakelijke offerte.

* Vereiste velden

Onze service
v.a. € 50,- GRATIS
BEZORGING
GROOTSTE <br/> VOORRAAD GROOTSTE
VOORRAAD
14 DAGEN
RETOURRECHT
IDEAL, CREDITCARD <br/> OF OVERBOEKING IDEAL, CREDITCARD
OF OVERBOEKING

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Schrijf een beoordeling

U recenseert: K-LUMET

Hoe waardeert u dit product? *

 
1
2
3
4
5
Kwaliteit