FAQ

Waar vind ik de winkel? 

De winkel ligt erg centraal in Voorschoten, tussen Leiden en Den Haag. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Binnen vindt u een uitgebreide collectie verspreid over 500 vierkante meter en buiten is voldoende inspiratie in onze showtuin van 1500 vierkante meter! Het complex waar Extra Vert in is gevestigd heet “De Bollenschuur”.  

Hoe wordt mijn bestelling afgeleverd? 

Producten tot 10 kilo worden met TNT post verstuurd. Boven dit gewicht wordt het transport verzorgd door de firmas Transmission en Kuntz. U kunt bij ons een dag aangeven, wannneer het u goed uitkomt. 

Hoe betaal ik het bestelde product?

Op onze website kunt u via iDeal, Apple Pay, PayPal of met Creditcard betalen of op rekening. Indien u op rekening betaald, vragen wij u om voor levering van de goederen het bedrag aan ons over te maken.  

Wat is de levertijd? 

Extra Vert kan vaak uit voorraad leveren. Mocht het product niet op voorraad zijn dan verschillen de levertijden per merk. Na bestelling nemen wij contact met u op over de mogelijke aflevering. U kunt uw bestelling ook ophalen in Voorschoten. 

Zit er ook garantie op de producten? 

Op de merken Fermob, Eternit, Chaises Nicolle en Butterfly Chair heeft u drie jaar garantie tenzij anders aangegeven.

Hoe maak ik een afspraak voor een tuinontwerp?

U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak. Ook kunt u bij ons op de zaak langskomen voor een blik in de portfolio.

Kunnen jullie ook de aanleg van de tuin verzorgen?

Wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen. Extra Vert werkt samen met een team stratenmakers en hoveniers die alles volgens ontwerp en onder begeleiding van de tuinontwerper kunnen realiseren.

Leveren jullie ook aan horeca en architecten?

Extra Vert heeft veel ervaring met het inrichten van onder andere restaurants en cafe's. Wij kunnen de complete buiteninrichting voor u verzorgen van terrasmeubilair tot verlichting en plantenbakken. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw project. 

Hebben jullie ook Algemene Voorwaarden?
Uiteraard, deze vindt u hier.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Scroll to top