Guidelight Lantaarn

Vanaf € 98,00
Levertijd 2-3 dagen
-
+
De multifunctionele en oplaadbare Guidelight, ontworpen door Floris Schoonderbeek, geeft meer dan alleen licht. Het is een romantisch sfeerlicht, avontuurlijke zaklamp en focus spot in één. Neem de Guidelight bijvoorbeeld mee naar de camping. Zet de Guidelight aan, pak een handje nootjes en schenk een glas wijn in: jouw avond buiten kan nog even doorgaan. De lichtbron van de Guidelight kan gemakkelijk traploos worden gedimd. Een volledig opgeladen Guidelight staat gelijk aan 5-100 uur gebruik, afhankelijk van de lichtintensiteit. Combineer de duurzame design lamp met onze Hook Set om de Guidelight op te hangen aan de muur, het plafond of aan een boomtak. 
 
De Guidelight heeft een LED-lamp met een levensduur van ca. 50.000 uur. De batterij wordt opgeladen via een USB-C poort (kabel exclusief). De lamp is ook geschikt voor gebruik buitenshuis en is drupwaterdicht. Waar neemt de Guidelight jou mee naar toe?
Gegevens
Deze draagbare lamp kan zowel als zaklamp als sfeerlicht gebruikt worden. De Guidelight is voorzien van een dimbare LED lamp die met mini-USB opgeladen kan worden.
Meer informatie
Meer informatie
Gewicht 0.5kg
Land van herkomst Nederland
Levertijd 2-3 dagen
Garantie 1 jaar
Merk Weltevree
Product Verlichting
lengte (cm) 12
Breedte (cm) 12
Height (cm) 34
Doorsnede 140 cm
Stapelbaar Nee
Offerte

Offerte gegevens

Scroll to top