Tolix in de spotlights

In een van onze eerdere blogs heb je al kunnen lezen over de fameuze chaise A stoel van Tolix. Deze stoel stond aan de voet van het enorme succes van Tolix vandaag de dag. Xavier Pauchard de geestelijk vader van Tolix revolutioneerde het gebruik van metalen plaatmateriaal voor terrasmeubilair door de materialen te verzinken. Zijn ontdekking dat zink roest tegengaat was een openbaring voor metalen terrasmeubilair. Van Tolix zijn voornamelijk de stoelen, krukken en lockers bekend. Deze blog staat echter in het teken van meubels die best wat aandacht verdienen.

Meubles Tabourets

Als eerst op ons lijstje staat een van de nieuwste innovaties, de Tabouret opbergmeubel. Het slimme design van deze 'kruk' combineert functionaliteit en vintage look in deze zit en opslag combinatie. De krukken zijn in alle Tolix kleuren, perforie én in drie verschillende hoogtes verkrijgbaar: 54cm, 77cm en 133.5cm. De Tabouret opbergmeubel kun je vanwege het opvallende design en de verschillende formaten en kleuren mooi in verschillende ruimtes plaatsen als nachtkastje, bijzettafel, badkamermeubel of boekenkast. Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier om het assortiment te bekijken.

Bureau Clapet, ook te gebruiken als elegante kaptafel

In de categorie ingenieuze designs past ook de Tolix Bureau Clapet, een bureau van klein formaat met slimme opbergoplossingen. Je hoeft geen zorgen te maken over het opbergen van potloden, schriften of het wegwerken van bekabeling. Het bureau komt met een opbergvak om hier spullen in op te bergen en een doorsnede voor het wergwerken van kabels. Wanneer je aan een bureau denkt dan denk je al gauw aan een studeerkamer of een kantoorruimte. Dit bureau kun je vanwege het unieke design ook in andere ruimtes als kaptafel of haltafel gebruiken. Het bureau is in alle Tolix kleuren verkrijgbaar. De afmetingen zijn: 75cm hoog, 105cm lang en 57cm breed.

Étagère double coulissante XL

Slim design heeft betrekking op multifunctionaliteit en optimaal gebruik van beperkte ruimte. In het geval van deze Tolix boekenplank kunnen we zeker spreken van slim design. De boekenplank is naast zijn stoere en robuuste look tevens uitschuifbaar waardoor je met één beweging meer opbergruimte tevoorschijn kunt toveren. De boekenplank is van 65cm naar 99cm uit te breiden en is met zijn diepte uitermate geschikt voor boeken en mappen van A4 formaat.

Coffre Tortue

Last but not least in dit overzicht komt Tolix' opbergdoos -voor speelgoed- aan bod. De opbergdoos die vernoemd is naar de schilpadsoort heeft de vorm van een schildpad. De ronde hoeken en het patroon op de deksel maken het doen lijken op een schildpad. Vanwege de vormgeving en de verschillende kleuren is de opbergdoos overal in het huis te plaatsen. De afmetingen van de opbergdoos zijn: 38cm hoog, 61,5cm lang en 41,5cm breed.

Wil je de producten van dichtbij zien en wellicht ander meubilair ontdekken? Kom dan naar onze showroom aan de Veurseweg in voorschoten.

Tolix_tabourets