Bezorgen

Wanneer uw bestelling bij ons is verwerkt, kunt u deze op de volgende manieren ontvangen:

Ophalen in de winkel

U kunt uw bestelling tijdens de reguliere openingstijden gratis afhalen in onze winkel in Voorschoten. Onze winkel is geopend van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00-17:00. 

Laten bezorgen

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen. U kunt bij ons aangeven wanneer de levering u het beste uitkomt. Voor bestellingen boven de € 50 is levering gratis.
Kleine pakketten worden met PostNL verstuurd. Deze pakketten worden bij u thuis afgeleverd. Indien u niet thuis bent, wordt het pakket de volgende dag nogmaals aangeboden. Mocht u dan weer niet aanwezig zijn, dan wordt het pakket bij een afhaalpunt afgeleverd. U onvangt een bericht van PostNL waar u het pakket af kunt halen.
Pakketten die niet binnen de afmetingen van PostNL vallen, worden met de firma Logique verstuurd. U ontvangt van deze transporteur de avond voor levering een e-mail met track and trace. 

Als u niet tevreden bent over uw bestelde goederen, dan kunt u deze vanzelfsprekend binnen 14 dagen retourneren. Ons volledige retourbeleid vindt u hier.

 

Scroll to top